top of page
keyfoto2.jpeg

VÄLKOMMEN!

TRÄNING

Hos Linn Nesse kan du gå kurser i allt från koppelhantering till agility, men också boka privatlektioner eller göra en problemutredning på din hund. Linn jobbar enbart med positiv förstärkning och individanpassar alltid träningen för att just du och din hund ska få ut så mycket som möjligt av en bokning!

Kommande kurser

HUND-
HALLEN

Det ska vara roligt och givande att träna sin hund, men vi som är väl bekanta med känslan när man tittar ut genom fönstret och möts av mörker, blåst och regn vet att det ibland kan vara svårt att hålla motivationen uppe. Därför känns det så oerhört roligt att kunna presentera den allra FÖRSTA hundhallen i Falköping! Varmt välkommen till våra 630kvm av ren och skär lycka!

Kloklipp (31).png

Fullständig agilitypark från Galican - världsledande inom hindersäkerhet och toppkvalité!

Kloklipp (31).png

Konstgräs med sand- och granulatfyllning

Kloklipp (31).png

Utrustning till hoopers, rallylydnad, Nosework m.m

Kloklipp (31).png

TRIMMET

Behöver din hund ett bad, kloklipp eller kanske en ny frisyr? Varmt välkommen att boka tid! Med stor förståelse och respekt för hundens personliga gränser försöker jag alltid möta kundens önskemål. 

PAWSITIVE VIBES ONLY

Oavsett vilket arbete vi skall utföra så jobbar vi strikt efter hundens medgivande. Här tror vi stenhårt på att dessa djur besitter en mycket större kunskap och sinnesnärvaro än vad människan ofta tror, och vi hade aldrig velat utsätta ett liv för något den inte är med på! Med stöd av gedigen beteendeforskning samt år av utbildning och personliga erfarenheter så har vi valt att enbart arbeta positivt med våra kunders (och våra egna) hundar. Metoderna vi använder oss av har gång på gång bevisats

vara både effektiva, långvariga och hjälpsamma. 

Så nöjd med vår kurs. Bra övningar och mjuk och fin inlärning. Roligt att se framsteg med bara positiv belöning och inga hårda tag!

Rekommenderar verkligen Linns kurser och ser fram emot nästa kurs.

- Norpan

bottom of page