top of page
IMG_8013_edited.jpg

Dog in Motions minibutik

I lokalerna finns ett litet utbud av diverse varor passande för hundträning, rehabilitering och friskvård. Alla varor har självklart blivit noga granskade och är utplockade baserat på kvalité och ursprung. Butiken tar emot kort och swish. 

Varmt välkommen att kika förbi!

01

Rehabutrustning

I butiken finns ett mindre utbud av utrustning som kan vara till nytta under din hunds rehabilitering. Vi har bland annat benviktsmanschetter och ortoser.

02

NATURLIGT godis på svenska råvaror

Få hundar kan tacka nej till godbitarna från Bengtssons Delikatesser! Alla godissorterna är gjorda på kött från enbart svenska gårdar och skogar, 100% torkat kött och utan några som helst tillsatser eller konserveringsmedel. Finns i lösvikt och man kan blanda olika sorter. 

03

LEKSAKER & aktivering

Här kan du köpa diverse kampleksaker samt olika verktyg till aktivering. Vi säljer bland annat snacksormar i olika storlekar, slowfeed-skålar och slick-kuber. Samt pasteituber i massor med olika smaker.

04

FÄRSKFODER FRÅN VOM OG HUNDEMAT

Linns, och många andras, favoritfoder! Majoriteten av råvarorna kommer från norska slakterier som har blivit godkända leverantörer av humanföda. Vissa sorter innehåller svenska råvaror. 

Psst! Nu hittar du också kattfoder här!

05

NATURLIGT TUGG

Tuggben hittar du i både frysen och de svarta lådorna på hyllan. Alla tuggbenen är helt naturliga och utan tillsatser eller kemikalier. Tuggbenen som ligger i hyllan är alla torkade. Här hittar du också klövar till viltspår.

bottom of page