top of page
Kloklipp_edited_edited.jpg

TRIMMET

Vi utför diverse trimtjänster i Falköping - enbart efter snälla och positiva metoder!

Innan besöket

-Avbokning måste ske senast 48h före bokad tid, annars debiteras hela besöket. 

-Om ni kommer sent kan jag inte garantera att vi hinner med hela besöket, men det är fortfarande den fulla avgiften som kommer debiteras. Både mitt och andra kunders scheman förtjänar den respekten! Tänk också på att din hund kan känna av eventuell stress och att detta kan påverka behandlingen. Vänligen meddela också om ni vet med er att ni kanske kommer lite senare än planerat!

-Löptikar är lika välkomna som alla andra, men måste bära tikskydd när de kommer in i lokalen.

-Se till att din hund har fått utföra alla sina behov. Utöver att vi riskerar olyckor så kan hunden också bli stressad och ha svårt att hålla sig stilla om den är nödig. 

-Informera mig om det finns någonting jag behöver känna till om din hund. Det kan gälla allergier, sjukdom, smärtor, rädslor eller om hunden ogillar viss beröring. Ta gärna med eget godis om hunden har födoallergier!

-Om jag inte har hört av mig med annan information så har jag vanligtvis svårt att ta emot kunder tidigare än bokad tid. Ta gärna en promenad om ni är lite tidiga, eller sätt er i köket medan ni väntar. 

-Du kan boka tid hos mig oavsett vilken ras du äger och vad hunden har för tidigare erfarenheter av trim. Om du tror att besöket kan bli extremt jobbigt för hunden så erbjuder jag också hanteringsträning. Se mina tjänster eller kontakta mig för ytterligare information!

Under besöket

-Det är oerhört viktigt för mig att hunden känner sig trygg under besöket och jag sätter därför hundens önskemål främst. En del hundar kan uppleva situationen och/eller miljön väldigt stressande - särskilt om de har någon sorts smärtproblematik eller tidigare erfarenheter som har skrämt dom. Ofta räcker det med att ta en paus, men ibland kan det hända att vi helt enkelt får avbryta behandlingen för att hunden ska kunna lämna lokalen med en så positiv känsla som möjligt. 

-Många ägare brukar fråga om de får följa med in i trimmet. För valpar, unghundar och i enstaka andra fall så är det okej - men vanligtvis brukar jag be att ägaren väntar i köket eller åker iväg en stund. I de flesta fall blir hunden faktiskt mer avslappnad efter att husse eller matte har lämnat, 

vilket ökar våra möjligheter till att kunna bygga en fin relation till varandra. Något som behövs, eftersom jag är den person som utsätter hunden för något de flesta brukar tycka är rätt obehagligt. 

Efter besöket

-Många hundar kan behöva rastas direkt efter besöket. Räkna därför med att behöva ta en lite kortare runda när vi är färdiga.

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

bottom of page