top of page

Valp-och
unghundskurs

2.200kr

1h 30min

Book Now

About

Under valp-och unghundskursen går vi igenom det mesta som kan vara intressant för en valpägare. Hur får man lillen sluta bita på alla skor? Vad är resursförsvar, och hur ska man bemöta det? Vad är ett leende koppel? Hur gör man plingklockan och besök till en trevlig stund, istället för skall och stress?

Vi varvar praktiska övningar med teori, där de hundar som klarar av miljön gärna får sitta med för att träna på passivitet och att kunna slappna av. Över kursens gång får man också testa på några populära hundsporter, vi tacklar ämnen som bland annat rör valpens självförtroende, deras naturliga beteenden, hundmöten på promenad och berikning samt belöning.

Rekommenderad ålder på hunden är 12 veckor till 6 månader - men självklart är alla hundar (över 6 mån) lika välkomna! Kursen hålls inomhus, men under sommarhalvåret kan det hända att vi tar oss ut vid bra väder.

KOM IHÅG:

Ta med en vattenskål, vovves favoritgodis och leksak.

Och valpen, såklart... Glöm inte den!


OBS!

Hallen används också till tävling och träning där distraktioner som t.ex kissdoft är högst oönskat. Vi ber er därför vänligast att se till så att vovve har fått uträtta alla sina behov innan kurstillfället startar.

Olyckor sker - men vi kan försöka undvika dem!

bottom of page