top of page

Hundmöten

2.200kr

1h 30min

Book Now

About

Drar din hund i kopplet? Skäller och gör utfall mot andra hundar? Vill den ständigt fram för att hälsa på varenda kotte som går förbi? Eller blir den kanske rädd och osäker, och försöker fly undan?

Vi är nog tyvärr rätt många som har erfarenhet av tråkiga hundmöten. Ofta kan dessutom hundens beteende vara rätt svårt att läsa av - är den jätteglad? Rädd? Arg?

Och själv står man där på andra sidan kopplet - lite överraskad, superstressad, ledsen och skamsen. Det ska ju vara kul att gå på promenad, inte kännas som ett måste!

Men plötsligt finner man sig själv besvärad inför varje promenad, undviker allt som kan stressa upp hunden och inser att man i princip går och smyger sig fram på kissrundan. Hamnar vi en situation som inte går att undvika så skyndar vi oss bara förbi hundmötet och fortsätter promenaden med den där tyngden över axlarna. Vi kanske till och med har försökt med både godis och leksak, men ingenting tycks fungera.

För varje gång vi möter en hund så ökar istället det trista beteendet - likaså vår egen frustration och irration. Och för varje gång det händer så befäster vi samma oönskade beteende.

På den här kursen får du tips för hur just du och din hund ska hantera jobbiga möten, samt lära er att knäcka nöten till stressfria, lugna och harmoniska promenader tillsammans.


KOM IHÅG:

Ta med vattenskål, favoritgodiset samt leksak.


OBS!

Hallen används också till tävling och träning där distraktioner som t.ex kissdoft är högst oönskat. Vi ber er därför vänligast att se till så din hund är rastad innan kurstillfället startar.

Olyckor sker - men vi kan försöka undvika dem!

bottom of page