top of page
corgi + linn_edited.jpg

PRIVATLEKTION

Vad innebär en privatlektion?

Har din hund en tendens att vakta sina leksaker och tuggben? Är den kanske extremt osäker och har svårt för vissa vardagsmoment? Drar den så mycket i kopplet att du har slutat se fram mot promenaderna?

Det finns många olika problembeteenden, och minst lika många anledningar till att det oönskade beteendet finns där. När du bokar en privatlektion hos mig så börjar jag alltid med att försöka hitta den grundläggande orsaken till problembeteendet, och vilka faktorer i hundens omgivning som kanske triggar lite extra. Därefter lägger vi upp ett träningsschema tillsammans och bokar vid behov/önskemål ett eller fler återbesök. Jag utför såklart också hembesök, eftersom att vissa problembeteenden helt enkelt bara visar sig i hemmet.

Du kan också boka en privatlektion för att få lite extra stöd i er träning. Kanske ska ni snart åka ut på er första tävling tillsammans och behöver finslipa något? Eller kanske vill du testa på nosework, men har inte tiden eller ekonomin till att gå hela kursen? Oavsett vad ni vill göra, så gör jag mitt bästa för att kunna stötta och vägleda er på er resa. 

Som vanligt jobbar jag ALLTID utifrån individen och ENDAST med positiva metoder!

För att boka en privatlektion behöver du kontakta mig på SMS eller via mail!

bottom of page