top of page
Image by Bruno Nascimento

FALKÖPINGS HUNDDAGIS

Falköpings Hunddagis

OM OSS

Varmt välkommen till Falköpings första aktiveringsdagis för hundar! Här är vår målsättning att bedriva en verksamhet där alla hundar kan känna sig trygga och glada. Hundarna får, utöver rastningsrundor, komma ut på en kortare sväng och en längre promenad varje dag  - men erbjuds också olika former av aktivering för en givande vardag. Det kan vara allt från att utföra tricks, jobba med nosen, balansera på stock och sten till någon grenspecifik träning inne i hallen. Och såklart - massor av lek och bus! Mellan allt skoj vi hittar på får varje hund utrymme till lugn och ro i sin personliga box, med en gosig bädd att kunna bädda ner sig i. 

Falköpings Hunddagis är öppet vardagar mellan 06.00 - 17.00, så länge ingen överenskommelse har gjorts. 

BARA DET BÄSTA

FÖR DIN BÄSTIS

Falköpings Hunddagis

HELTID

Fem dagar i veckan

3400kr/mån

Falköpings Hunddagis

DELTID

Tre dagar i veckan

3000kr/mån

Falköpings Hunddagis

LILL-DAGIS

Två dagar i veckan

2800kr/mån

VÅR FILOSOFI

Innan vi själva fick den lyxiga möjligheten att kunna ta med våra hundar till jobbet så var även vi i ett konstant behov av att hitta en lämplig hundvakt under arbetstimmarna. Vi är därför väl medvetna om hur överväldigande det kan kännas att hitta en plats där man kan känna sig helt säker med att hunden både ses efter ordentligt samtidigt som hunden känner sig helt bekväm. Vårt främsta mål är därför att kunna erbjuda en plats som motsvarar våra egna förväntningar på ett dagis - en plats dit vi själva hade kunnat lämnat våra hundar utan minsta eftertanke.

 

Hundar är aktiva djur, med både mentala och fysiska behov som behöver tillfredsställas. Vi på Falköpings Hunddagis erbjuder alla våra vovvar daglig aktivering - inte bara för att det är både nödvändigt och naturligt för hunden, utan kanske mest för att de tycker det är kul! Dessutom stärker det både relationer och förtroendet mellan hundarna och vår personal. 

Vi tror stenhårt på att man kan nå dit vi önskar genom enbart mjuka och positiva metoder. Forskningen har kunnat bevisa det om och om igen - hundar är smarta djur som känner samma känslor vi gör. De behöver lika mycket trygghet, kärlek, skoj och bus som vi tar för givet att alla föräldrar ger till sina barn - och vi har inga som helst bekymmer med att kunna bistå våra dagishundar med det! 

ÄR DU I BEHOV
AV DAGISPLATS?

Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!
Vi hör av oss till alla, men ett inskickat formulär och återkoppling från vår sida är ingen direkt garanti på att ni har fått den plats som ni har sökt. 

Vi värdesätter flockens gruppdynamik väldigt högt, och kan därför inte lova något innan vi har fått träffa er, hunden och en provperiod har genomförts. Tack för att ni förstår och respekterar detta!

bottom of page